logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • RÈCORDS EN AGOST

    25 d'agost de 2016, per  Carme Miquel
    Segons els registres, estem vivint l’estiu més calorós de la història. Es tracta d’un rècord que no és una anècdota. Ho seria si aquest fet no anara acompanyat de l’augment de temperatura mitja de la Terra i de tots els altres símptomes i realitats comprovables del canvi climàtic que assenyala el món científic i l’IPCC. Situació molt preocupant a la que cal afegir l’informa d’una organizació iternacional d’experts en sostenibilitat, la Footprint (...)
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"