logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • El presidente Trump contra el Orden Mundial

    3 de setembre de 2018, per  James Petras

    Líderes políticos, expertos mediáticos y periodistas han saturado al público de todo el mundo con afirmaciones y acusaciones al presidente Trump de quien dicen que está destruyendo el Orden Mundial, debilitando las alianzas históricas, los valores occidentales, las organizaciones comerciales mundiales y violando las constituciones e instituciones nacionales e internacionales.

    En Estados Unidos, algunos legisladores, jueces y líderes de ambos partidos han acusado al presidente Trump de ser un traidor por confraternizar con el presidente ruso Putin y serle funcional. Esta nota analizará y discutirá esas afirmaciones y acusaciones.

Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"