logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • Impuestos injustos e insuficientes, enorme deuda pública y estado de bienestar menguante

    8 de setembre de 2018, per  Xacata
    Si la deuda pública es superior al PIB nacional, es más difícil devolver a los acreedores el dinero que han prestado y entonces, por la nefanda influencia de las instituciones internacionales neoliberales (FMI y Eurozona) se imponen medidas de austeridad y recortes sociales que, no solo perjudican a la mayoría de la gente, cuyos derechos sociales son pisoteados en tanto el estado de bienestar se va al garete, sino que también perjudican el crecimiento económico del país y lo reducen. De momento, España se salva más o menos a pesar de su enorme deuda pública, porque los tipos de interés son bajos. Por ahora.
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"