logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • STOP INVASIONES IMPERIALISTAS. Les TROPES ESPAÑOLAS TAMBÉ SON INVASORES

    25 de gener de 2007, per  Antonio Arnau
    MANIFESTACIÓN SÁBADO 27 DE ENERO A LAS 18 horas EN LAS ESCALERAS DEL I.E.S. "JORGE JUAN" DE ALICANTE CONVOCA: MRG - ALACANT
    Iraq, Palestina, Líbano, Afganistán... una larga letanía de pueblos atacados, asediados, invadidos. Un día si y otro también el imperialismo les reserva un único destino. El de victimas de su codicia. La dinámica económica del capitalismo, conlleva la necesidad del control y sobrexplotación de los recursos naturales y de los pueblos, bajo la excusa de la lucha contra (...)
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"