logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • ARGUMENTARIO POLÍTICO BÁSICO

    15 de març de 2012
    La Reforma laboral aprobada por el Gobierno del PP que se está tramitando como Proyecto de Ley, aunque ya está vigente su aplicación desde el 10 de febrero constituye el mayor ataque a los derechos de los trabajadores desde la aprobación de la Constitución y del Estatuto de los Trabajadores. Los sindicatos han publicado datos y argumentos amplios y detallados para analizar y valorar críticamente la reforma desde un punto de vista laboral y sindical.
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"