logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • Plataforma en defensa y mejora de la Sanidad Pública

    3 d'octubre de 2011
    El gobierno del PP en la Comunidad de Madrid ha lanzado una ofensiva contra la sanidad pública: introduciendo el ánimo de lucro en la explotación de centros sanitarios cuya atención se financiará públicamente, extendiendo la externalización de servicios públicos y su subcontratación privada, y aumentando la derivación de pacientes a centros privados, en lugar de construir las infraestructuras públicas necesarias.
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"