logo_mrg

 

 

Escriure un missatge

En resposta a:

  • La UE està lluny de complir els seus bons propòsits per 2020

    3 d'octubre de 2012, per  EFE-Verde
    La Unió Europea està lluny dels objectius acordats de cara a l’horitzó 2020 en termes de creixement, ocupació, Investigació i Desenvolupament (R+D), lluita contra el canvi climàtic, educació i eradicació de la pobresa, va assenyalar avui un informe de l’oficina d’estadística comunitària (Eurostat). El principal objectiu de l’anomenada "Estratègia 2020", a la qual es van comprometre els Vint-i-set a l’inici d’aquesta dècada, era aconseguir una taxa d’ocupació del 75% entre la població activa d’entre 20 i els 64 anys.
Un missatge, un commentari?

(Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Enllaç hipertext (opcional)

(Si el vostre missatge fa referència a un article publicat a la Web, o a una pàgina que conté més informacions, podeu indicar a continuació el títol de la pàgina i la seva adreça URL.)

Qui sóu? (opcional)

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"