logo_mrg

 

 
dissabte 2 de febrer de 2008
26 de gener
Fòrum Social Català
La retransmissió del FSCat

L’Assemblea de Moviments Socials del FSCat celebrada el dissabte 26 de gener a la tarda a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, amb més de 400 participants, va aprovar un ampli calendari de movilització per als propers mesos. A continuació podeu consultar aquesta agenda d’accions.

Fotografies de la manifestació del FSCat

Tot seguit podeu trobar varis links amb desenes de fotografies de la manifestació de diumenge 26 de gener pels carrers de Barcelona. Una manifestació festiva, reivindicativa i amb contingut!

La retransmissió del FSCat

El Fòrum Social Català va comptar amb un espai televisió on line des d’on es va anar retransmetent el dia a dia del Fòrum. Varis activistes van ser entrevistats en aquest programa. A continuació podeu veure alguns dels reportatges que es van emetre.

Declaració de l’Assemblea de Moviments Socials del Fòrum Social Català

A continuació podeu llegir la declaració aprovada en el marc de l’Assemblea de Moviments Socials del Fòrum Social Català que va tenir lloc dissabte 26 de gener a l’aula magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

Acte inaugural del FSCat

El 25 de gener a la tarda s’inaugurava el Fòrum Social Català amb un acte a l’entrada de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. Activistes, intel.lectuals, artistes... van participar en aquest acte inaugural. A continuació podeu veure el vídeo de l’acte.

FSCat@moviments.net http://www.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/fscat 
15 de setembre
Pasa del clima Publicado en 11 diciembre, 2015 por prensaclima
¡Tenemos nuevo vídeo de Laponia Beach! Denuncia con humor del colapso ambiental al que nos encaminamos salvo que lo impidamos. El lema: pasa del clima. Dentro del proyecto sobre cambio climático y la #COP21 de París, que (...)

24 d'agost
Fragmento entrevista al filosofo, matemático y escritor Bertrand Russell, en el programa Face to Face, entrevistado por John Freeman En lo intelectual: observa los hechos, no lo que te gustaría que fueran los hechos. En lo moral: entiende que el amor es sabio, y el odio (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"