logo_mrg

 

 
dissabte 2 de febrer de 2008
26 de gener
F˛rum Social CatalÓ
La retransmissiˇ del FSCat

L’Assemblea de Moviments Socials del FSCat celebrada el dissabte 26 de gener a la tarda a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, amb mÚs de 400 participants, va aprovar un ampli calendari de movilitzaciˇ per als propers mesos. A continuaciˇ podeu consultar aquesta agenda d’accions.

Fotografies de la manifestaciˇ del FSCat

Tot seguit podeu trobar varis links amb desenes de fotografies de la manifestaciˇ de diumenge 26 de gener pels carrers de Barcelona. Una manifestaciˇ festiva, reivindicativa i amb contingut!

La retransmissiˇ del FSCat

El F˛rum Social CatalÓ va comptar amb un espai televisiˇ on line des d’on es va anar retransmetent el dia a dia del F˛rum. Varis activistes van ser entrevistats en aquest programa. A continuaciˇ podeu veure alguns dels reportatges que es van emetre.

Declaraciˇ de l’Assemblea de Moviments Socials del F˛rum Social CatalÓ

A continuaciˇ podeu llegir la declaraciˇ aprovada en el marc de l’Assemblea de Moviments Socials del F˛rum Social CatalÓ que va tenir lloc dissabte 26 de gener a l’aula magna de l’edifici hist˛ric de la Universitat de Barcelona.

Acte inaugural del FSCat

El 25 de gener a la tarda s’inaugurava el F˛rum Social CatalÓ amb un acte a l’entrada de l’edifici hist˛ric de la Universitat de Barcelona. Activistes, intel.lectuals, artistes... van participar en aquest acte inaugural. A continuaciˇ podeu veure el vÝdeo de l’acte.

FSCat@moviments.net http://www.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/fscat 
concepciˇ&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"