logo_mrg

 

 
dijous 4 de gener de 2007
Nairobi es prepara per acollir el setè Fòrum Social Mundial

Durant la trobada a Itàlia s’han pogut establir nou objectius que seran tractats al Fòrum Social Mundial 2007, que tindrà lloc del 20 al 25 de gener a Nairobi (Kenya). Al voltant d’aquests nou objectius s’organitzaran les activitats proposades, com per exemple xerrades, tallers, simposis, mobilitzacions i mostres de cinema, entre d’altres. El tema de la setena edició del Fòrum Social Mundial és "les Lluites de les Persones, les Alternatives de les Persones".

Els nou objectius són:

1. Construir un món de pau, justícia, ètica i respecte per a les diferents espiritualitats.

2. Alliberar el món de la dominació del capital multinacional i financer.

3. Assegurar l’accés universal i sostenible als béns comuns de la humanitat i de la naturalesa.

4. Democratització del coneixement i la informació.

5. Assegurar la dignitat, la defensa de la diversitat, garantir la igualtat de gènere i eliminar totes les formes de discriminació.

6. Garantir els drets a l’alimentació, als serveis de salut, a l’educació i al treball decent.

7. Edificar un ordre mundial basat en la sobirania, l’autodeterminació i els drets de les persones.

8. Construir una economia centrada en les persones i sostenible.

9. Edificar veritables institucions polítiques, democràtiques amb la completa participació de les persones en relació a la presa de decisions i al control dels assumptes i els recursos públics.

Més informació:

Web oficial del Fòrum Social Mundial 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"