logo_assemblea

 

 
dissabte 23 de febrer de 2013
#23F
La ciutadania valenciana unida contra les retallades i per una vertadera democràcia

El poder de les èlits financeres i empresarials ha imposat als governs de la perifèria de l’Unió Europea, entre ells al govern d’Espanya, l’aplicació de brutals polítiques socioeconòmiques dirigides contra la majoria de la societat. Així mateix, pretenen que la ciutadania assumisca el pagament d’un deute il•legítim que el mateix sistema financer ha generat amb enormes operacions especulatives que, juntament amb una corrupció empresarial i política sense precedents, ens està abocant a la pèrdua de legitimitat de les institucions i causant la major crisi de la democràcia de les últimes dècades.

La creixent desocupació, l’atac als sistemes públics de Sanitat, Educació i Serveis Socials, als drets econòmics i laborals i al medi ambient, l’oblit de les persones més empobrides, el desmantellament dels ajuntaments, el marcat caràcter centralitzador, la implicació de les més altes institucions de l’Estat ─com el Govern, la Presidència i la Casa Real─ en casos de corrupció, la no depuració de responsabilitats ni polítiques ni penals dels individus implicats, ens ha fet confluir als carrers, a través de grans mobilitzacions ciutadanes, defensant els nostres drets i dignitat com a poble.

Al País Valencià es dóna la circumstància que després de divuit anys de govern de la Generalitat en mans del Partit Popular, ens trobem en el furgó de cua quant a drets i llibertats, a l’hora que som pioners en balafiament dels pressupostos públics, en propostes d’oci megalòmanes i en una corrupció política sense parangó a Europa. En comptes d’atendre a les persones amb discapacitat, en situació de dependència, malalts mentals, menors en situació de risc, dones víctimes de violència, drogodependents o persones en situació de pobresa extrema, el govern valencià inverteix a Terra Mítica o Copa Amèrica, i en comptes d’invertir en cooperació internacional per al desenvolupament o integració d’immigrants i minories ètniques, els nostres governants inverteixen en l’aeroport sense avions de Castelló, en la Fórmula I o en equips de futbol.

Al deteriorament dels valors democràtics bàsics degut a l’augment sagnant de les desigualtat s’afegeix, a hores d’ara, una immensa desconfiança ciutadana cap a les institucions polítiques i econòmiques valencianes pels nombrosos casos de corrupció ─com el cas Blasco, Brugal, Noos/Undargarin, Gürtel (branca valenciana), Emarsa, el cas Terra Mitica, el cas IVEX, i 94 municipis amb casos d’irregularitats urbanístiques─ que demostren fins a quin punt la mateixa està instal•lada a la realitat valenciana.

Una societat justa i viable només serà possible si la ciutadania s’uneix per a defensar els drets socials i laborals, la justicia social i la política honesta sobre els interessos del sector financer i les grans corporacions multinacionals, representats avui dia per l’anomenada troika (Comissió Europea, Banc Central Europeu i Fons Monetari Internacional).

La reforma de l’article 135 de la Constitució, sense consulta prèvia al poble sobirà, supedita tots els recursos de l’Estat al pagament d’aquest deute il•legítim a costa de retallar tots els serveis públics i de subhastar a preu de saldo el patrimoni de l’Estat. Aquesta imposició, establerta en l’anomenat Pacte Fiscal aprovat en el Consell Europeu del 30 de gener de 2012, va suposar un “cop d’estat silenciós” per prioritzar el pagament del servei del deute enfront de les obligacions pròpies d’un Estat Social i Democràtic de Dret.

En 1981, després del colp militar, la ciutadania es va manifestar massivament en defensa de la Llibertat i la Democràcia. Ara, 32 anys després, cridem a tota la ciutadania, a totes les marees, assemblees, organitzacions, plataformes, associacions i col•lectius a confluir en una jornada de mobilització el pròxim 23 de febrer.

Per la Democràcia, la Llibertat i els Drets socials • No a la corrupció • Pel dret al treball, no a la reforma laboral • Contra el colp d’Estat del sistema financer i de les grans multinacionals • Contra el deute il.legítim. No devem, no paguem

Hi ha alternatives. Hi ha solucions:

• Per les persones, la Justícia social i ambiental. • Per la Transparència i la Democràcia participativa. • En defensa d’uns Serveis Públics de Qualitat i Universals. • No devem, no paguem

El moment exigeix unir a tots els que des de fa un any vénen sortint als carrers i places del país per detenir la destrucció de l’ocupació, la producció, els serveis públics, els drets de la joventud, dels treballadors i dels pobles.

23F, totes les persones i totes les reivindicacions JUNTESResposta a l'article
La ciutadania valenciana unida contra les retallades i per una vertadera democràcia

¿INDIGNADOS NOSOTROS? jajajajajajajajajajaj

* ¿Si ya no estás "ENÉRGICAMENTE ENCOLERIZADO" es que no te enteras de la realidad de esta película, ESPAÑOLA Y EUROPEA?

La ECONOMÍA ESPAÑOLA se hunde en la miseria ante el mundo, sin remedio, bajo la desvergüenza y la pobreza que viene y que llegará después de las fiestas que nos hemos pegado de barras libres, y orgías sin control del ciudadano que paga y pagará; que miró a otra parte durante décadas sin preocuparse.

¿Qué no? jajajajajajaaj https://www.youtube.com/results?hl=ca&q=SANTIAGO+NI%C3%91O+BECERRA&um=1&ie=UTF-8&gl=ES&sa=N&tab=w1

LAS PLATAFORMAS VECINALES DEBEN ORGANIZARSE, -en cada pueblo y en cada barrio de ciudad-, TOMANDO EL CONTROL DEMOCRÁTICAMENTE EN ASAMBLEAS, PARA EMPEZAR A EXPULSAR A LOS INDIGNOS; PARA SABER DE UNA VEZ COMO ESTÁN LAS CUENTAS DE LOS GASTOS Y LAS VERDADERAS DEUDAS PARA EMPRENDER LOS HONESTOS DEBERES, EN CADA COMUNIDAD.

¡LOS POLÍTICOS Y LOS SINDICALISTAS YA NO NOS SIRVEN para solucionar el lio en que se nos ha metido, negociando, mintiendo y engordando a espaldas del pueblo!

Iberica2000.org Es una Ong de Ongs organizadas que ha dedicado sus últimos 15 años a buscar la verdad entre la información ambiental corrupta y deformada por el saqueo de los intereses. http://www.iberica2000.org/Es/Articulo.asp?Id=3550

 
22 de març
"LA FUNCIÓ DE SALVAMENT MARÍTIM ÉS SALVAR VIDES I FER-LES ARRIBAR A PORT SEGUR" (ISMAEL FURIÓ 12/03/19) Parlem amb Ismael Furió, secretari general de CGT Salvament Marítim, president del comité d’empresa de SASEMAR i secretari general de CGT PV, sobre les últimes decisions governamentals (...)

26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"