logo_assemblea

 

 
divendres 10 de maig de 2013
#12M15M Global a #Valencia
TOTES JUNTES
Totes les persones, totes les reivindicacions,... totes juntes

#12M15M

Aquest dotze maig hem eixit al carrer en més de 50 (cinquanta) ciutats de l’Estat espanyol i també d’altres quinze països més.

Ens hem convocat en aquesta plaça, la nostra plaça, la plaça #15M, la del poble, per commemorar el segon aniversari del moviment ciutadà 15M, que va néixer un diumenge com aquest fa dos anys. Des de llavors estem lluitant per exigir un canvi global i per construir aquest altre món possible.

I només des de la unitat podrem aconseguir-ho. Per això, assemblees del 15M i quasi quaranta col·lectius en lluita al País Valencià, totes agrupades en TOTES JUNTES, us animem a unir-vos a nosaltres per defensar-nos dels atacs constants dels governs il·legítims, de la troika i dels mercats financers.

Diguem-ho clar, del que estem parlant és d’una guerra declarada per part de l’1% al 99% de la població mundial. Una guerra on les armes que empren són la por, les retallades i la pobresa, i els botxins són els poderosos amb la col·laboració dels seus polítics servils a la seva causa. I les víctimes? Les víctimes som nosaltres, tu, jo, les nostres famílies, les nostres veïnes ...

EIXIM AL CARRER PERQUÈ ESTEM ¡INDIGNADES, CABREADES I ENFURIDES!

INDIGNADES cada vegada que retallen en sanitat i educació públiques, en pensions i subsidis d’atur, i rebaixen els salaris i pugen els impostos, o augmenten l’edat de jubilació, o suprimeixen serveis públics i ataquen al temps descaradament als funcionaris.

Emprenyades de veure com si n’hi ha diners per salvar la banca podrida i no per rescatar les persones.

Enfuriades al veure com les persones dependents es queden sense atenció perquè s’ha acomiadat als seus cuidadors o cuidadores, com els immigrants es moren a les portes de les urgències o a les seves cases per no tenir targeta sanitària, o com persones angoixades es lleven la vida quan van a ser desnonades.

Ens sobren més de 6 milions de raons per ser aquí, a la plaça, per cridar d’indignació per les famílies que ja no poden mantenir-se i passen fam.

El primer dret social ha de ser garantir l’existència de les persones.

No hi ha una majoria silenciosa. ¡El poble està ací!, adonés senyor Rajoy i companyia.

¡El Poble està al carrer! Perquè hem despertat i ja no ens creiem les vostres mentides.

Estem fartes que ens criminalitzen i ens diguen terroristes per protestar pacíficament, per reclamar el que és nostre i que, ells, els de dalt, ens estan robant.

FARTES que els que ens governen utilitzen la violència física contra nosaltres i els nostres per demanar el que és just.

NO HI HA LLIBERTAT SENSE DIGNITAT I ANEM A LLUITAR PER AIXÒ!

PER TOT AIXÒ US ANIMEM que us uniu o a que continueu TREBALLANT EN QUALSEVOL COL·LECTIU, PER AJUDAR A POSAR EN MARXA ACCIONS CONCRETES I ALTERNATIVES POSSIBLES PER CREAR UN SISTEMA QUE SÍ ENS REPRESENTE

¡EL POBLE, UNIT, MAI MÉS SERÀ VENÇUT! SÍ ES POT! SÍ ES POT! ... ... 
26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"