logo_mrg

 

 
dimarts 26 de febrer de 2019
Recurs judicial contra el Pla Especial de la ZAL en La Punta (València)

Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet des de diversos fronts no han tingut efecte i han acabat rebutjades per les administracions promotores, només ens queda el recurs a la intervenció de la justícia.

Pel que demanem la teua ajuda per a interposar davant el Tribunal Superior de Justícia recurs contenciós-administratiu contra el Pla Especial de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de València i les determinacions del Pla d’Acció Territorial d’Ordenació i Dinamització de l’Horta que afecten l’àmbit de la mencionada #ZAL. Això implicarà la realització dels treballs jurídics necessaris, la coordinació de la campanya de co-finançament i les tasques de comunicació i difusió de la mateixa. 
26 de febrer
Impedir la implantació de la ZAL sobre La Punta i recuperar aquest espai per a la ciutat i la ciutadania, mitjançant una reflexió col·lectiva, amb especial atenció als seus habitants originaris. Horta és futur. Ja que la contestació ciutadana i les múltiples al·legacions que s’han fet (...)

concepció&disseny: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"