logo_assemblea

 

 
dijous 2 de març de 2006
coordinadora obrera sindical
Comunicat COS contra l’aprovació de la directiva Bolkenstein
per  MC

Des de la Coordinadora Obrera Sindical - COS, sindicat de classe dels Països Catalans, entenem que l’aprovació el passat dia 14 de la Directiva Europea de Privaització de Serveis (també coneguda com a Directiva Bolkenstein), encara que minvada en els seus continguts originals, és un pas endavant de vital importància en la total mecantilització ultraliberal de la Unió Europea i dels seus estat membres, contra els drets de la classe treballadora de tot el continent. Aquesta Directiva, que rebia el total recolzament per part del govern espanyol de PsoE en la seua fòrmula inicial més bèstia, implica amb el redactat actual la legalització i generalització de facto de polítiques com les que el PP al País Valencià o a les Illes (sanitat, ensenyament, autopistes i carreteres...) o el tripartit al Principat (externalitzacions de serveis...) estan portant a terme al nostre país per assegurar dues coses:
- provar de mantenir l’extremadament petit espai de poder de la burgesia espanyola (i amb ella la dels Països Catalans al sud de l’Albera)
- davant de la crisi global de superproducció, garantir-se el manteniment de l’accumulació de capitals mitjançant la privatització del subministrament de serveis de caire públic, que actualment representen el 70% del PIB al si de la Unió... Tot plegat, garantint la inestable i cada cop més debilitada unitat de l’estat espanyol, a costa dels drets de les treballadores i dels treballadors del nostre país i amb la conseqüent desnacionalització. Per això, des de la COS, cridem a la formació d’una Plataforma Nacional (sindicats, organitzacions polítiques de classe, plataformes i moviments socials...) de Debat i Mobilització contra l’aplicació de la Directiva Bolkenstein a casa nostra i contra l’aprovació de la Nova Reforma Laboral del PsoE, un dels apèndix estatals de la política econòmica i social de la Unió. Per la Unitat Sindical i de Classe dels Països Catalans!!

Coordinadora Obrera Sindical - COS 
7 de juny
Movimientos antiglobalización, ecologistas y sindicatos celebrarán en junio una "contra-cumbre" a la del G-8 en Rostock, a unos treinta kilómetros de Heiligendamm, donde tendrá lugar la "cumbre" de este grupo, formado por los siete países más industrializados del mundo más Rusia. Según un comunicado difundido ayer (...)

26 d'abril
Ja en tenim prou és un projecte col·lectiu, una plataforma que s’ha format amb l’objectiu de produir curts audiovisuals i una pel·lícula per a moure l’opinió i la crítica i promoure - des de la independència de tots els partits polítics - el vot progressista per a desallotjar el PP de les institucions el (...)

3 d'abril
Sábado 5 Domingo 6 de mayo
III FÒRUM SOCIAL A LA VALL D¹UIXÓ Plaza del Mercado, la Vall d¹Uixó (Castellón) ¿Que es?... El Foro es un espacio de encuentro abierto al debate, intercambio de experiencias y articulación de entidades y movimientos que se opone al modelo actual de desarrollo de los pueblos (...)

19 de març
MANIFESTACIÓ Dissabte 24 de març a les 17 hores Per Una Vivenda Digna ACUDIU! València - Plaça S. Agustí; Alacant- Pl. de Bous; Elx- Plaça de Baix; Castelló - Plaça Mayor.
"Todos los españoles tienen derecho a disfrutar de una vivienda digna y adecuada. Los poderes públicos promoverán las (...)

17 de març
12 h. Lliurament d’una lletra oberta al President dels EE.UU. Consolat dels EE.UU. a València: carrer Doctor Romagosa, 1. -junt a c/ Juan de Austria-
12,45 h. CAMINEM PER LA PAU, des de la porta del Consolat fins la Plaça de l’Ajuntament. "Paradeta" a les
13 hores al canto c/San Vicent amb c/Reina (...)

concepció&disseny;: miquel garcia "esranxer@yahoo.es"